lørdag, februar 04, 2006

Dagen før dagen...

ihvert fald herover. I morgen er det Super Bowl Sunday og det skal selvfølgelig fejres. Super Bowl er finalen i den sportsgren amerikanerne kalder football. Kampen i år er mellem Seattle Seahawks og Pittsburgh Steelers. +100 millioner amerikanere sidder klistret foran skærmen, indtager fast food og drikker tyndt øl (Budweiser, Coors og Miller...) eller de endnu tyndere Light version. Menuen hos os står på:
Hjemmelavede gourmetburgers m ovnbagte kartofler, mini-weberen kommer i brug :-)
- endda med hjemmelavede burgerboller, hvis min tørgær og Boserups opskrift dur med US mel.Fortsættelse følger.
Hjemmelavet Is
Assorteret øl fra det lokale ølmekka.
Brædtspil og for kvinderne strik.

For laaaang tid siden startede jeg på Peacock Feathers Shawl og gik i stå. Før jul lykkedes en omgang førstehjælp og der blev strikket et par mønsterdiagrammer. Men så kom GAAA i vejen. Nu prøver jeg igen.

Man starter med 3 masker og ender med 496. Flere gange har jeg overvejet at finde den matematiske model, så jeg kan beregn antal % strikket. Jeg har netop passeret 2/3 af alle pindene, så jeg er tæt på halvejen, som vist cirka er #pinde/kvadratrod(2) for et trekantet sjal.
Dette kunne godt være mine pulsvarmere til Julie's Pulsvarmer Along, mønstret giver endda anvisninger på dem.

Men det bliver nu et par handsker. Twist fra DesignKlub.dk købt hos Designværkstedet i Aalborg.

Mht til tæppet. Der er faktisk et i Debbie Bliss, How to Knit, som jeg gerne vil lave engang. Har jeg et latent tæppeholikergen?
Meeeeen først om et par år, beklager Britta :-)
Malle, garnet til tæppet er købt hos KnitPicks (hehehe, kun for os i USA) og det er billigt, 2.29 $ pr 50 g.
Grundopskriften til et felt på 20x20 cm:
Kanten er 5 riller glatstrik i top og bund. I resten af felter har man 5 m retstrik i hver side. Tag 1 m løs af, det gør det nemmere at sy tæppet sammen. Udenom er hæklet noget, der minder om en hestetømme. Der er brugt 20 felter til tæppet.

Tomorrow is Super Bowl Sunday, which we will celebrate with a gourmet fast food party. The menu includes home made burgers (and buns if my experiment is a success) along with assorted beer from the local beverage store. Moreover, my friend will bring home made ice cream and her knitting.
My two current WIPs are Peacock Feathers Shawl, I am about half way and a set of beaded mittens. I have worked on the shawl on and off since the summer. No more afghans for the next year or so although there is a nice one in DB How to Knit.... Hmm maybe I should join Afghanoholics anonymous?

4 kommentarer:

Bettina sagde ...

Ulla, jeg har reklameret for den i Webstrik et par gange, en "Shawl Progress Calculator" til Excel her: http://www.rose-kim.com/rose%2Dkimknits/ - måske er det det, du mangler?
Desværre må vi nøjes med en næsten lisså tynd kop øl her, SuperBowl XL kan desværre kun ses som optagelse på dvd'en, da natten bruges til at sove i. :o( Men sådan må det jo være med små børn + lønarbejde.

britt sagde ...

Næææh, der var påfuglen - der SÅ skønne farver. Og din twist og også flot - og så endda med perler!
KH Britt

Tina sagde ...

Peacock er bare for flot !!

Håber I havde en god Super Bowl-dag. Var det de rigtige, der vandt?

KH Tina

Britta sagde ...

Jamen så venter jeg da bare ;-D

Knus Britta