torsdag, januar 05, 2006

GAAA 14, 15 og 16

Magen til kedelig overskrift skal man lede længe efter. 2 ugers ferie i Danmark har resulteret i 3 færdige GAAA felter. Selvfølgelig løb jeg tør for garn og de rigtige pinde, ellers kunne det snildt være blevet til en eller to mere. Nå men istedet har jeg fået strikket et par cm på MI 1937. Den er allerede døbt "den uendelige trøje", retstrik med lille snoning på 3 mm pinde, så giver navnet sig selv.

Her er Barbara McIntires:

Det er en af mine favoritter. Strikket 23-26/12
Kathleen T Carty

Absolut en udfordring, man strikker midterkvadratet og kanten separat. Kanten strikkes med forkortede rækker, så det er et langt stykke. Et studie i tålmodig montering og brug af hæklenål. Jaja, jeg ved godt, at den kræver lidt blokning.

Ginger Smith:

Bortset fra toppen og bunden strikkes feltet i paneler, der så løbende strikkes sammen. Vældig sjovt at prøve.

Det tegner til, at 2006 bliver året hvor jeg faktisk bliver færdig med at strikke GAAA. Jeg gruer allerede nu for monteringen... Webstrikkerne har startet en GAAA along, hvilket nok skal blive sjovt. Det eneste problem er, at jeg er ved at løbe tør for felter, jeg mener er pæne... Betty Salpeka skal prøves, der er et jeg vil modificerer lidt og et mere. Måske ender det med et felt i strikkeforsker design. Hvem ved?

Nytårsforsæt: Der må IKKE købes mere garn førend GAAA er helt færdigt!

Efter estiske garnbonanza og fiberrige julegaver bugner lageret, så et eller andet må der gøres.

We returned last night after 2 weeks in Denmark, the time spend eating, drining, visiting friends and knitting, i.e., Paradise. I have finished another 3 squares for my GAAA and have know knitted a total of 16. Of course I ran out of yarn and did not have the correct needles, so I was forced to knit on the neverending cardigan. Marianne Isager's 1937 knitting on 3 mm needles... 2006 may actually be the year I finish GAAA, time will tell. My New Year's resolution: No yarn purchases until GAAA is finished!

4 kommentarer:

britt sagde ...

Jeg glæææder mig til at se dit tæppe Ulla - du bliver garanteret hurtigt færdig, hvis det kun er den uendelige trøje, der konkurrerer (kan du holde fingrene fra Mermaid?).
Uuuhhh, jeg tror også liiiige at sukkertrøjen rykkede et par takker ned på min liste - både sværtlæselig opskrift og kedelig strik......naaaaaahhhh!
KH Britt

Elisabeth sagde ...

er 1937-modellen bedre skrevet end Sukkertrøjen? Den endte hurtigt med at hedde sukke-trøjen pga de mange fejl... men den gik utroligt hurtigt at strikke, selvom jeg strikkede på pind 2,5 ;) I starten virker den uendelig, men lige pludselig er man ved ærmegabene og snart er man færdig... god fornøjelse med den ;)

Susanne sagde ...

Åhh - det var da noget af et nytårsfortsæt :o) Er selv igang med overvejelser a la dit....
Jeg er vild med dine felter og glæder mig til at se det færdige resultat. Rigtig godt nytår. Kh Susanne

Helle Holst sagde ...

Hejsa Ulla
Lige om lidt er du den lykkelige ejer af en hel GAAA :o) Glæder mig til at høre om dine erfaringer med Salpeka - jeg går lidt rundt som katten om den varme grød. Syntes ikke lige jeg kan mindes at have set den på diverse blogs.
Kh. Helle