søndag, december 04, 2005

Sne, sne, sneen smelter snart ....

Strikkeforsker, idag med udendørs fotosession. De sidste 10 dages meget, meget beskedne strikkeproduktion ses på billedet. Jeg har strikket strømper i restegarn til McIs snart treårige nevø og et par babysokker i PINK strømpegarn, rester fra min "charmerende" tulipansokker. Dermed er to rester brugt fra lageret ;-)
Opskriften på babystrømperne har jeg fundet hos Interweave Knits, et rigtig godt strikkemagasin og så offentliggører de endda en del af deres artikler og mønstre gratis online. Med den omsiggribende garnviditetsepedimi kunne der jo være nogle, der har brug for PDF fil med sokkerne. Der går lige godt 20 g strømpegarn til ruffled rib.

Efter 14 dage med ultrastress på arbejde er der dømt afslapningsweekend. Igår var vi i NYC, sammen med ca. 5 millioner andre juleshoppere. Egentlig skulle det have været hele weekenden, men hotelværelser var fra $ 200 pr nat... så de penge blev hurtigt konverteret til to billeter til RENT på Broadway, absolut en god oplevelse. Garnshopping NEJ, brædtspilshopping JA. Vi har en samling, der kan gøre enhver 16 årig nørd misundelig. Ikke helt så slemt som to af mine venner, der havde bryllupsønskelisten hos Goblin Gate i Århus
Dagens sværeste beslutning bliver hvilken NFL kamp, der skal køre i baggrunden mens jeg spinde og/eller strikker. Nå ja, måske det lille hjem også skal julepyntes lidt senere på dagen.

Pyhhhaaaa, jeg var iøvrigt ikke den eneste, der har erfaringer med stress og spildtid. Som Nina smukt formulerede det, jo mindre man har af en eller flere ressource, dets mere tid bruger man af de(m). Men interessant nok, når man normalt deadline....)
Mere om garnindkøb i næste post.
After two stressful weeks, I have finally had time to have some time off. We spent yesterday in the City Christmas shopping, dinner and a show (RENT) on Broadway. A wonderful day. Today's most difficult choice will be which NFL match to watch while knitting and spinning today. The pathetic production of knitwear is viewed on the pictured, two pairs of socks. That's all :-(

4 kommentarer:

Tina sagde ...

Det ser nu meget hyggeligt ud med den sne - og sikke nogle fine sokker.

KH Tina

zeusstrik sagde ...

du er ikke den eneste der ikke har fået pyntet til jul endnu... så slap bare af :O) vi ses til storelegedag ???

kh hanne

britt sagde ...

Ulla, for rigtigt at nyde strikkeriet skal der være pauser indimellem med knap så meget strik. Ellers bliver det jo ligesom en maskine. Næh, der skal åndes ind og suges inspiration før det går løs igen....
KH Britt

Linda sagde ...

Nøj hvor er I heldige, sne! Tak for opskrifterne på sokker, denne gang er jeg så heldig at vide kønnet på forhånd, så nu skal der strikkes!
kh Linda