onsdag, december 21, 2005

Happy Holidays

Som det så politisk korrekt hedder herover, i landet hvor kirke og stat officielt er adskilt... Det er vintersolhverv idag, hvilket fejres under navne som det hedenske jul, Kristmesse, Hannukah og meget andet. Det går mod lysere tider.

Om 2 timer venter en lang rejse der på ægte Poul Kjøller vis kan beskrives som "først med bil siden med fly, tog og bil" for 24 timer senere at ankomme til verdens mindste og hyggeligste storby. Der skal jeg for første gang i 3 år holde noget, der minder om 2 ugers sammenhængende ferie... Kufferten er pakket med tøj, garn, ten, spindefibre og gaver. Om 8 timer monterer jeg babytrøje i 10 kms højde i selskab med gratis G & T, længe leve British Airways!
Betydelig mere kniber det med strømper til kærestens julegave... Iøvrigt temlig pinligt, for hans anden julegave får han kun et billede at se af. (Vi gider ikke slæbe store gaver frem og tilbage). Jeg er midtvejs på foden af den første.
Hvordan får jeg strikket 1.25 sok uden han opdager det?
Skulle man opløse et par sovepiller i den gratis alkohol?
Snige sig bort fra sædet og strikke ved badeværelserne?
hmmm dur ikke, det er af sikkerhedsgrunde ikke tilladt at danne større grupper foran f.eks. toiletterne...
Andre forslag?

Frem til Helligtrekonger vil der forekomme sporadiske eller slet ingen indlæg hos strikkeforskeren, der planlægger at strikke mere end forske de næste par uger og oveni en kold kalkun mht til internetforbindelse...

God Jul til alle mine læsere,
Ulla

p.s. Kære julemand, jeg håber mit nummer af Interweave Knits er i postkassen om 1 time, så jeg har noget at læse i.

I am leaving on a jetplane, do know when I will be back again... (Sorry Peter, Paul and Mary). Two weeks in Denmark, with more time spend knitting than on research starts in a few hours. I need to finish finishing a baby sweater and 1.25 socks for my bf. The last is a challenge without him finding out. The suitcase is filled with clothes, presents, yarn, lap top, spindle but no spinning wheel. There will be no or limited posts the next two weeks.
Merry Christmas, Yule, Winter Solstice, Hannukah...

3 kommentarer:

britt sagde ...

Glædelig jul, kære Ulla - og må du få en suveræn ferie!
Glæder mig til du er tilbage.
Mht kærestens sok har han så¨grund til at have mistanke at det er til ham?? Kan du ikke bare bilde ham ind at det er til en anden - din far/onkel/bror?
KH Britt

zeusstrik sagde ...

jeg holder med britt, det er den måde jeg narrer mine børn ( eller gjorde, de har vist regnet den ud) er det ikke en mulighed, så ville jeg hurtigst muligt få tynd mave af g&t'en og besætte toilettet....
vi ses
kh hanne s

Mette sagde ...

Også glædelig jul til dig, Ulla. Også jeg venter på mit IK, men jeg kommer jo nok til at vente lidt længere end dig...... k.h. Mette