mandag, december 19, 2005

Dagen Derpå

Jeg sidder i lænestolen med den bærbare og blogger, mens Chicago er ved at banke Atlanta i den sport som kun amerikanerne vil finde på at kalde football. Enhver anden nation ville have døbt spillet håndbold eller h/boldbrydning for velpolstrede tøsedrenge... Det er dagen efter vores årlige julefrokost, så nu er der rester i køleskabet ind til næste år (Hanne, forklaringen på evt. vægtforøgelse hos UT!)
En ting man skal vænne sig til herover er amerikanernes definition af, hvad indbydelsen siger og hvornår man ankommer. Hvis man er inviteret til kl 14.00, jamen så kommer man da mellem kl. 13.58 og 14.05 ikke?
Hvem har ikke prøvet at cirkle en ekstra tur rundt i villakvarteret med fatter ved rattet eller en naturskøn omvej fordi klokken kun er 13.50... Eller mor, der tripper nervøst fordi ikke alle gæsterne er kommet kl. 14.07 (eller er det bare min familie?)
Herover, tjaaaa den første gæst ankom kl. 14.45... Men vi havde det nu temlig sjovt, der er intet som at udsætte uskyldige amerikanere for snaps. De er skøre de amerikanere.

Hermed et lovet billede af mit indkøb hos den lokale. Elsebeth Lavold, silky wool, formedelst 20 % rabat. Det skal blive til en trøje eller cardigan fra Viking Knits. Der er 9 nøgler i alt. Den lokale gør mest i fluffy, glitrende garn og ikke så meget til min stil. Men sidste besøg var der altså bonus og så har hun også fået artyarns regal silk, som skal bruges til det berømte korset.

Er min absolutte yndlingsfarve lilla er ved at blive afløst af grøn? De sidste 2 garnindkøb til striktrøjer, Silky Wool og MI højlandsgarn til 1937 er i grønne toner. Hmmm og så var der vist noget med Rowan Calmer, farven Peacock, udgået, Jimmy Beans, julegave og en rabatkupon...

Babydoom - jeg mangler bare det andet ærme og monteringen, så er den hjemme... Ja jeg ved altså ikke, hvad de putter i vandet herover, men det er vist meget godt, jeg holder mig til øl og danskvand ;-)
Britt, det med babytøj og overskueligt er en sandhed med modifikationer her på matriklen. Af en eller anden grund ender jeg ALTID med at strikke det på 2.0-2.5 mm pinde og det er ikke hurtigt.

4 kommentarer:

zeusstrik sagde ...

her i familien er der enkelte individer der bliver indviteret til at komme en halv time før alle andre, for så kommer alle til tiden:O))) Fed farve forresten..

Britta sagde ...

Er4 du ikke kommet igang med det korset endnu? Hvad laver du kvinde??!!! Jeg troede forlængst at det var færdig. Tsk tsk tsk!
Knus Britta ;-)

Bettina sagde ...

Som Hanne skriver, bliver næsten hele min svigerfamilie gerne inviteret en halv time før rigtig tid. Nogle af dem er dog ved at lære af alle de stikpiller, de får. :o) Det kan også irritere mig rigtig meget, for jeg synes lidt, det er at se stort på værternes arbejde og indsats.

Yndlingsfarver...tjah...jeg ser det jo næsten omvendt, min absolutte yndlingsfarve, grøn, er ved at skulle dele tronen med lilla i de sådan lidt lavendelagtige afskygninger...heldigvis passer farverne i det mindste godt sammen! :o)

britt sagde ...

Jeg STOR-hader at folk kommer dryssende - det er nemlig manglende respekt for værterne! Men komme for tidligt - det gør man bare heller ikke - det er helt utroligt hvad jeg når at fikse med vildt hår og hektiske øjne de sidste 5 minutter...for så at stå klar med smil på læben...
Jeg melder mig helt klart som fan af lilla og grøn/petrol....og nyder at farverne er til at få i øjeblikket (måske man skulle købe til lager?)
Kan godt forstå at du måtte have de garner!!
KH Britt