fredag, november 04, 2005

GAAA 11 og 12

Hjemvendt til et koldt hus og et tomt køleskab, da kæresten er rejst på lang weekend til Danmark..... snøøøøøøft. På den anden side, så har jeg en hel weekend for mig selv til at slappe af efter 2 uger i Estland og mentale opladning til den følgende weekends familie-tam-tam hos kærestens familie i California. Jeg er da vist gået helt og aldeles i Great American Aran selvsving. 4 felter på 3 uger. Det må have været kulden i Estland, der har drevet mig til at strikke endnu 2 felter til tæppet. Nu har jeg 12 og der skal bruges 20 til tæppet. Det er iøvrigt et perfekt rejsestrikketøj, der er mange timers underholdning i 100 g garn.

Dagmara Berztiss er strikket ombord Delta 081 fra Amsterdam til New York, der blev slået masker op lige før boarding. Det er et af de flotteste felter i bogen og er selvfølgelig designet af en kvindelig ingeniør ;-)

Dana Hurt. Find selv de 2 åbenlyse fejl i det felt. Ærligt indrømmet, jeg gad ikke rette dem, da jeg opdagede fejlene 10 pinde senere og desuden er feltet stadig symmetrisk.
Så er Frieda blevet godt og grundigt afprøvet i den estiske kulde. Debbie Bliss Alpaca Silk er dejlig varmt og selvom Friedas ærmer er hullede. Meeeeeen efter bare at have haft den på 3 gange fnuller den og alle de løse ender har møvet sig ud på forsiden. ØV, ØV og atter ØV. Debbie Bliss garner er dermed strøget af min liste. Nu er det på tide at hente rokken ind i stuen, CD afspilleren er fodret med alle tøse CDerne og der skal spindes strømpegarn. Mere om estiske indkøb og strikkeplaner i næste post.
Returned to an cold house and an empty fridge as the b.f. is in Denmark until Sun. Another 2 squares have been finished for GAAA, the Dagmara Berztiss and Dana Hurt squares. The Berztiss square was knitted in one day on board Delta 081 from Amsterdam to JFK. Find the two obvious mistakes in the Hurt square, I did not bother to fix it as the square remains symmetric and I discovered the mistake 10 rows after. I am really disappointed about Debbie Bliss Alpaca Silk, it is fuzzy after just 3 days of wearing it, though the sweater is warm and perfect for the chilly Estonian Autumn.

5 kommentarer:

Fru Schwartz sagde ...

De er flotte, dine felter!! Det varer ikke længe før du har det lækreste tæppe nognesinde!!

Tak for forbrugerinfo omkring DB garnet...Øv!!

Kh Helle

Susanne sagde ...

Hvor træls med Debbie Bliss-garnet ! Tak for linket til rettelserne, det havde jeg lige overset ;-) Glæder mig til at se dine indkøb og så begynder GAAA jo at "ligne noget". God opladning ;-)
Kh Susanne

britt sagde ...

Pyyyyhhhaaa, Ulla. Jeg er jo hægtet håbløst bagud med mit GAAA - og jeg har ikke engang turdet rør ved garnet endnu.....
Dine felter er flotte - det bliver et helt igennem fantastisk tæppe!!!!
Og så er jeg meeeeget glad for din info om DB garnet - det er da noget rigtigt møg! Hermed også strøget af min ønskeseddel!
KH Britt

Lotte sagde ...

Hej.
Jeg må have hjælp. Jeg MÅ i gang med det fantastiske GAAA. Hvor får jeg fat i bogen? Har ikke prøvet at strikke "på engelsk" før. Er det svært?
Mange hilsner fra Lotte, Hirtshals, Danmark

Lotte sagde ...

Hej.
Jeg håber du kan hjælpe mig. Jeg er helt vild med GAAA. Jeg MÅ i gang med at strikke det. Men hvor får jeg fat i bogen?? Jeg har ikke prøvet at strikke "på engelsk" før.
Er det svært? Ved du om der findes en dansk udgave af bogen?
Mange hilsner fra Lotte Haugland, Hirtshals, Danmark