lørdag, november 19, 2005

Efterårssløvsind

Det er ikke den mest imponerende produktivitet, der kan fremvises i denne uge. Med dagslysets svinden stiger mit søvnbehov eksponentielt. Den sparsomme fritid er i denne uge blevet tilbragt nede i kælderen, hvor der pt stinker som et organisk kemilaboratorium af træbehandlingsmiddel. Hmmm, så er Civilization IV også installeret....Men lidt strik er det blevet til, intet revolutionerende, flere har strikket den før.

En babykimono i Lang Bambini (bomuld) tiltænkt en lille koreansk pige, der kommer til verden om et par måneder. Nu håber jeg forældrene kan lide PINK. Garnforbrug ca. 92 g og pinde 3.25 mm, næste gang går jeg et nr eller to ned i størrelse. Lang Bambini er som Bebe vældig blødt og rart, men begge har en tendens til at splitte, fordi de er løst tvundet sammen. Opskriften har jeg fundet i Interweave Knits sommer 2005. Der skal på et tidspunkt fremstilles babysokker. De findes som gratis pdf.
Lageret bugner af blåt bambini i adskillige nuancer. Hvorfor er det liiiiige at 3 piger og ingen drenge ventes indenfor de næste par måneder????????
Britt spurgte til min påfugl. Tjaaaaaaa, tjoooooo, seeee, den har jeg ikke strikket på i et par måneder, så det er vist en UFO. Meeeeen mønstret har jeg da lige genlæst til morgen inspireret af Britt ;-)
Ellers sprudler det af strikkeideer og planer. Der skal strikkes pulsvarmere, GAAA felter, MI 1937, et felt til et babytæpper. Så var der også et korset, der burde købes superlækkert forkælelsesgarn til. Godt nok har jeg heller ikke garn, men der var et starmore design, en havfrue og en Kim Hargreaves, jeg også gerne ville strikke. Så er det faktisk er blevet koldt på Long Island, så jeg mangler et par vindtætte, lune vanter til cykelturen. Undskyld men hvor køber man et par ekstra timer i døgnet og scorer sig en lønforhøjelse??????
De planlagte strikkede julegaver begrænser sig til et par strømper i kærestens julestrømpe. Julestrømper (christmas stockings) hænger man for fodenden af sengen juleaften. Julemorgen er de på magsisk vis fyldt med små gaver og slik, så børn og barnelige sjæle ikke vækker syvsoverne juledag og forlanger gaver kl 6 om morgenen. Men da vi skal fejre jul i Danmark er julstrømpe d.25 december ligesom efter de store gaver. Hmmmm, måske vi skal forny traditionen og gøre det d. 24 december om morgenen?

A week where the sparetime has been spent in the basement currently smelling of tungoil. The only knitted project this week is a babykimono from IK summer 2005. I have used Lang Cotton bambini, an ultra soft yarn. I plan to knit a matching pair of better-than-baby- booties from the IK home page. I have tons of ideas including a cardigan, socks, warm mittens for the bike commute, a square for a baby blanket, and squares for GAAA. Furthermore, a knitted corset, Hanne Falkenberg's mermaid, Precious (Kim Hargreave), and a Starmore design are also tempting, though I do not have any yarn yet. In conclusion, where do I find a few extra hours and a pay raise????

3 kommentarer:

Susanne sagde ...

Når du finder det sted med ekstra tid OG lønforhøjelse... siger du så til ??? Jeg ku' også godt bruge lidt af hvert :-) Glæder mig til at se HVAD du vælger af nyt projekt.
God weekend fra Susanne

Helle Confrey sagde ...

Hej
Flot bluse du har lavet der, jeg har lige købt GAAA bogen, så jeg kommer vel også igang med det tæppe skal dog lige have fundet ud af hvilket garn jeg vil bruge først.

Jeg kan godt lide din blog..

Knus fra Helle

Linda sagde ...

Lige nu har jeg en gammel Halberg-Larsen kørende i ørerne: hvor går tiden egentlig hen, når den går hen over hovedet på mig....
Hvis du finder et tidshul, så send lige koordinaterne denne vej..

Uh, vi var heldige i Holland med jul: der har de gaveudpakningsfest den 5 december (sinterklaas). Så fik børnene dem fra os - og vi behøvede ikke at slæbe dem frem og tilbage til Danmark til juleaften.

Det ligner en rigtig sød kombination: lækker koreanerbaby i skrap pink!

kh Linda