fredag, september 23, 2005

Spørgsmål og Svar

Jeg strikke glad på ny ribjakke og er igang med det andet ærme, med det er for kedeligt at vise billeder af. Spindetræf i onsdags var noget af det sjoveste og farligste, jeg har været ude for. Vi havde præsentation af alle rokke gruppens medlemmer har. Og der er rigtig mange. Bestyrelsens skumle bagtanke har sikkert været forberedelse til Rhinebeck. Jeg vidste f.eks. ikke, at man skal have en træhammer med i tasken, hvis man har en lendrum rok. Elleres kan den ikke foldes sammen i fugtigt vejr, dvs hele sommeren herover. Den røg dermed af listen over emner til rok nr 2, der bliver et faktum, nr 3 tjaaaaa kæresten mener, det sker engang. Så fik jeg prøvet en Ashford Joy, der er lille og kompakt, måske for lav. Men jeg har tabt mit hjerte til Tina Jensen.... hun er altså en rok. Nu til en gang spørgsmål og svar.

Susanne:
Rhinebeck, er New York State Sheep and Wool festival, i Dutchess County, upstate NY ca 2 timer fra NYC. Upstate er betegnelsen for alt nord for New York City, der er beliggende i den sydligte del af staten New York... Ligesom provinsen er alt vest for Valby bakke for visse reservesvenskere. ;-) Et mekka for spindere og strikker, vores version af Maryland Sheep and Wool, se indlæg 9 maj, 2005. Spindegruppen arrangerer bustur, afgang kl 5.30 lørdag morgen. En ting er sikkert, der skal shoppes! Det er ok at være lidt misundelig.

Navajotvinding er det mest geniale måde at lave 3 ply garn på. Når man tvinder har snor man to eller flere tråde sammen, der skal spindes først. Det er fysisk umuligt at få lige meget på alle spolerne, trods nøjagtig afvejning. Ved navajotvinding laver man et 3 ply garn med kun en tråd, så man ender aldrig med rester og skal ikke skifte spole. Derved kan man også undgå at blande farver i flerfarvede uldbånd.

Silky Wool, er lækkert (u)heldigvis er den lokale garnbiks sådan en amerikansk bedstemor en. De har alt i fluffy, glitter og akrylgarn til tørklæder og "børnegarner". Hun har et lille udvalg af Debbie Blisse, silky wool i udvalgte farver og lidt regia strømpgarn. Jeg har viking knits, venter bare på lidt lagerreduktion.

Barselsgave, suk, som andre har jeg opdaget, det er sæson for akademiske ansøgninger. Forskere vil hellere være i lab, derfor starter man altid for sent på forskningsansøgninger og artikelskrivning....Det sikre resultat hver gang, 14 dage, hvor livet er arbejde, kaffe, arbejde,kaffe, chokolade, arbejde, aftensmad på 15 min, arbejde, søvnløs pga for meget kaffe. Kendetegnene for PDS (PreDeadlineSyndrom) er lukkede døre, akut søvnmangel, lav irritationstærskel og ufattelig nem at distrahere.

2 kommentarer:

Susanne sagde ...

Ja ja, nu skal du da bare træde rundt i det ;-) Tror vi skal lave en tur fra DK til Rhinebeck næste år ! Måske noget for nogle af webstrikkerne ???

zeusstrik sagde ...

hov hov en rok mere??? Held og lykke med ansøgningerne, håber der er mange der vil hoste op.
kh hanne