fredag, september 09, 2005

Dagens overraskelser

Internettet og FTP er blandt verdens bedste opfindelser. Man kan kommunikere med strikkere i hele verden. Tusind tak for Jeres søde kommentarer, jeg er virkelig glad for dem. Man kan også sidde i sofaen og strikke, mens man henter et par hundrede MB eksperimentelle data hjem på den bærbare fra NYC...

Igår var jeg til strikketræf, det var vældig interessant og der blev diskuteret konsekvenserne af Katrina til den helt store guldmedalje. Alle var temlig enige med undertegnede. Der findes altså også fornuftige mennesker på øen :-)

Dagen startede med en mindre overvømmelse i lab (ACen lækker IGEN!) og en potentiel 35k kr reparation af udstyr, venligst forårsaget af en inkompetent gæstestuderende henvist af en samarbejdspartner, der ikke selv havde plads. Man bliver næsten konspirationsteoretiker... Jeg er næstøverst i hierakiet, så jeg har fornøjelsen af de daglige driftproblemer og damage control i lab.

Dagen sluttede næsten perfekt. Der var en spændende pakke med posten, et nyt nummer af Knitty og den gæstestuderende er rejst hjem. Når Panda sød lakrids, som står på hylden i supermarkedets økologiske afdeling, er det mest hardcore, man kan købe herover, så er den slags pakker noget for en lakrids og salmiakjunkie...

Så nu sidder jeg og gnasker på tyrkisk peber, savler over Flora og krydstjekker opskriften med regnarket over garnlageret. Mønstret er perfekt til lidt lagernedbringelse.

Om lidt vælter jeg kassen med garnresterne ud på gulvet og så skal der ellers leges... Bettina og Elisabeth har også kig på den model... Øjner vi en Knit Along or Alone?

There is nothing like unexpected packages from abroad, especially when they contain real liquorice, i.e., the strong, salty Danish/Dutch stuff. Today began with a semi-flooded lab and a potential 6 k$ repair but finished with a new issue of knitty and Danish goodies. I really like Flora, it looks like the perfect stashbuster project, so I am going to empty the contents of my stash box and play ;-)

4 kommentarer:

Vivian sagde ...

Det lyder hektisk ! Gudskelov at Knitty timede deres nye magasin til damage control for dig !
Jeg er ikke med på nye Knitty-projekter endnu (jvf. min i forvejen omfangsrige strikketøjs-nedbringelses-liste) men vil NYDE at se noget derfra strikket a.s.a.p. hos jer andre - for det er bare SÅ fede modeller der er denne gang !!

KH Viv

Jeanette sagde ...

Hej Ulla,

Jeg springer også gerne på en Along, evt bare en lidt uofficiel en ;-)

Jeg bestemte i går, at det må været en passende størrelse strikketøj at kombinere med forsøg på at skrive PhD afhandling (med pt. alt for mange tomme sider og alt for lidt tid) færdig! Projektet må derfor ikke være for ambitiøst men samtidig er der for meget fra det nye Knitty som trækker for hårdt i mig :-(

Hvem som blot havde mere af det der 'tid'...
KH Jeanette

Elisabeth sagde ...

vi skal da helt sikkert ha' en knit-along til Flora! :)

britt sagde ...

Kære Ulla,
Pyyyyhhhh, det i lab lyder ret træls!
Og ja, Flora skal strikkes - fra lager og allerhelst af rester.....
KH Britt