mandag, juli 11, 2005

Tilbage i Staterne

Hjemvendt efter 2 uger i Holland og Danmark, hvilket var rigtig dejligt og dyrt. Danmark var ren ferie og afslapning herunder en farvedag sammen med Hanne og Co. Billeder af vores strømpegarns farvning kan ses på Hannes blog. Bemærk, at UTs skuldre matcher den orangerøde top, solcreme er da ikke nødvendigt i Danmark vel? Jo, absolut. Skønt for en gang skyld ikke at skulle nå noget.
Pladsen var begrænset, så jeg har kun købt en kaninskindskrave til MI's Ny Rib Jakke og så garn til MI's 1937. 1937 minder om sukkertrøjen, men strikkes med 1 tråd. Den bliver i grøn-meleret højlandsgarn fra MI, et nyt(?) uldgarn, der koster 2/3 af "originalgarnet", så det skal da lige afprøves. 1937 er min absolutte yndlingscardigan, så en mere vil være en god ide.


Hmmmm har lige opdateret regnearket med garnlageret, ouch! Der skal vist indføres totalt købestop indtil Rhinebeck!
Holland var en international konference i 5 dage, en lærerig og spændende en, hvor jeg fik snakket med gamle kolleger og mødt nye mennesker fra mange forskellige lande. Terrorangrebene i London kom pludseligt meget tæt på til en international konference.

Dernæst var det tre dage i Amsterdam på i et neddroslet tempo, hvilket var skønt inden jeg i morges fløj tilbage til USA. Jetlag har lige ramt, så opdatering på Sommer-UFO og Peacock Shawl kommer i næste post. Virkeligheden (arbejdet) rammer i morgen... Nu gælder det så bare om at holde sig vågne i 4 timer mere så virkelighed ikke rammer alt for tidligt.

3 kommentarer:

britt sagde ...

Velkommen tilbage, Ulla!!
Jeg er helt stum over de farver du har købt - dem er jeg fuldstændig vild med!!! Og kaninskindskraven gør at jeg nok lige vil studere den rib jakke en gang til - den krave er liiiige den luksusdetalje, der gør hele forskellen - og så den farve..... Piller man i øvrigt kraven af ved vask?
KH Britt

Tina sagde ...

Hej Ulla.
Jeg må bakke Britt op; det er en sindssyg flot farve, du har fået købt dig der. Rart at høre du har haft en god tur til Europa - det lyder som om, det har været en god blanding af arbejde og sjov. Jeg glæder mig til at se det hjemmefarvede strømpegarn.

KH Tina R

zeusstrik sagde ...

1000 tak for sidst Ulla, det var så hyggeligt!!! Glæder mig til at vi skal lege til jul:O)) Og tak for mælkeproduktet!! har endnu ikke prøvet det ...