fredag, maj 13, 2005

Indkøbstur til Maryland

Jo tak, visakortet, checkhæftet og kontaterne blev flittigt brugt på Maryland Sheep and Wool.
Heldigvis smed kæresten et lignende beløb efter en quilt til hans mor, så kun kærlige kommentarer fra den front. Garnlageret skal! reducerers. Jeg holdt mig i skindet og købte ingen garn, kun fibre og et sæt karter. Egentlig ville jeg have købt uld til et stort projekt, men jeg bestemte mig for prøve flere forskellige ting. Enhver udflugt væk fra Long Island kræver kærestens bil eller offentlig transport, min egen bil ville ikke overleve den tur. Meeeen, LI Spinning arrangerer bustur til Rhinebeck Sheep and Wool Festival i Oktober og det skal udnyttes....

Øverst til venstre Wensleydale i gypsy rose fra Blue Moon Fiber Arts købt hos The Fold. Wensleydale er taknemmligt at spinde og perfekt til begyndere. Resten er fra mindre gårde eller butikker uden internethandel. Den store hvide dynge er alpaca lokker og så er der en superlækker stålgrå merino. Nederst er der til venstre multifarvet SoySilk og til højre en lilla og blå silke... Ikke at jeg er i stand til at spinde silke på rokken endnu, men på et eller andet tidspunkt sker det vel. (Sikkert når multifarvet garn er yt). Ellers må jeg bruge min nyindkøbte ten. Hvad det skal bruges til tjaaaaa.... silken et tørklæde og wensleydale er til sokker eller en hue. Iøvrigt er det et indkøb under gennemsnittet, folk slæbte sorte affaldsække med uld!

Britt, Jeg glæder mig til "tyndt" garn bliver moderne, for jeg kan kun spinde tyndt garn.:-)

3 kommentarer:

Fru Schwartz sagde ...

Hej Ulla,
Sikke mange lækkerier du har fået fingrene i! Fedt at få prøvet en masse forskellige fibre inden man kaster sig over de helt store spinde-projekter:-)

kh Helle

zeusstrik sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
zeusstrik sagde ...

lækkert indkøb Ulla, det stålgrå merino minder i udseende om det jeg har brugt til min hourglasstrøje... det er blødt og lækkert og ikke til at holde fingrene fra!!!Dine indkøb ser flotte ud i farverne, glæder mig til at høre om dine erfaringer med soysilken!!!
kh hanne