søndag, januar 30, 2005

Nyt udseende

Jeg var blevet træt af den gamle baggrund, så nu har jeg skiftet til en mere simple. (Huskede at kopiere alle modifikationer af basal template...) På længere sigt vil jeg f.eks. gerne have en margin i både højre og venstre side. Hvis du kender et godt link til en hjemmeside om html, skriv en kommentar. Nå men tilbage til GAAA og 2. afsnit af Babylon 5.

3 kommentarer:

Elisabeth sagde ...

Hej :)
Jeg sidder lige og prøver at finde ud af noget med en tæller... så jeg kan anbefale den her side: http://www.htmlgoodies.com/ og så den her (som er til børn, men derfor nem at finde ud af *S*): http://www.lissaexplains.com/index.shtml

held og lykke med det :)
Elisabeth

zeusstrik sagde ...

jeg glæder mig til at se din dacapo færdig, er dú ved at være træt af at strikke ret ?? Øhh jeg faldt af i svinget, hvad er babylon 5???

strikkeforsker sagde ...

Godt gættet Hanne, jeg er hamrende træt af at strikke ret, så dacapo ligger henne i hjørnet. Den kommer dog med til onsdagens "Stich and Bitch" med Lesley. Aranmønstre er sjove og udfordrende, lige noget for sådan en som mig.
Babylon 5 er min yndlings Sci-Fi serie. Den blev vist på svenske TV-5 en gang i halvfemserne. Mere herom i næste post :-))