lørdag, januar 08, 2005

Dacapo III

opfordring kommer der billeder af dacapo. Først en bagside

også en forside


Der viser hvor langt jeg er nået med dacapo. Det eneste, der ikke er på billedet er det halve ærme. Idag er grå og regnfuld, ikke den bedste til fotografering. Men I skulle ikke snydes, da jeg ikke kan poste billeder de næste par dage. Jeg strikker for tiden på højre forstykke, der er lige ud af landevejen og perfekt til en CSI marathon. I morgen venter 5-6 timers ensom kørsel til Penn State med TV-2 og Poul Krebs i CD afspilleren. I State College er heldigvis "2000 Degrees", hvor jeg har alle intentioner om at tilbringe søndag aften. Det er en hyggelig butik, hvor man kan male på præfabrikeret porcelæn og så hente det færdige produkt et par dage efter. Dacapo og GAAA kommer med i kufferten, så jeg har noget at lave om aftenen, hmmm burde egt få begyndt på et foredrag. Jeg har gjort status over mit lager og besluttet ikke at købe garn til nye projekter før d. 1 marts... Pt er der dacapo og GAAA igang og så er der garn til Charlotte's Web, en babytrøje og så et par shorts samt adskillige par sokker. Nu smutter jeg på arbejde... God weekend.


5 kommentarer:

zeusstrik sagde ...

hvor er den dog lækker!!! Kan du snart vente til du er færdig??

strikke_jane sagde ...

Den bliver bare for fed. Måske skal den skrives på den efterhånden laaaaange liste over fremtidige projekter.Tak for kigget.

Nanna sagde ...

Hvor bliver den bare flot. Mit strik ligger stille i øjeblikket til fordel for hækleriet, så jeg er ikke lige kommet i gang, men det skal nok komme.

Dorte sagde ...

Ih, hvor bliver din dacapo flot. Jeg synes virkelig den model er fantastisk i den måde, den falder fortil.
Du har gang i meget - glem nu ikke The Great American Aran Afghan, som jeg glæder mig meget til at se mere til .... jeg blev helt hooked på projektet, da jeg så din første kavdrat.
Jeg har lagt link til dig på min blog.
Kærlig hilsen Dorte

Hannestrik sagde ...

Hej Ulla.
Tak for din hilsen i min gæstebog, og velkommen til webstrik, hvor jeg også er.
Hvor er du kommet langt med din Dacapo, og nogle dejlige farver. Jeg er jo færdig med min, men er også startet før, men jeg er rigtig glad for den, og det er jeg sikker på du også vil blive. Jeg er selv meget glad for Hanne Falkenbergs modeller.
Mange hilsner Hanne