mandag, november 29, 2004

Dacapo


Den første af sikkert mange beskrivelser af mit nuværende projekt, Hanne Falkenbergs Dacapo. Jeg strikker den i blomme, blåbær og sort (farvekombination 8). Den er en fornøjelse af strikke, garnet er lækkert og opskriften gennemarbejdet :-) På mine 4 fridage har jeg fået strikket næsten 2/3 af ryggen. Ellers har jeg gjort mit største garnindkøb mængdemæssigt, mere herom senere...
Fredag var jeg på sighseeing i Philadelphia. Jeg besøgt Sophie's yarn (beskrevet i Knitters Stash) fik købt nogle strømpepinde str 2 mm, et sæt hæklenåle og et enkelt fed gråt uldgarn til strømper. Drengenes besøg til brædtspilsbutikker var mindre vellykket, alle 3 var ophørt. Det hjalp på humøret, da de fandt en rigtig ølentusiastbutik... det undrede mig lidt, at jeg havde 20 min i fred og ro inden de kom tilbage :-)) Vi fik set Liberty Bell, en berømt klokke i amerikansk historie, der hang i regeringsbygningen i Phili... der er skrevet en march til dens ære. Det viste sig, at vi alle kender det stykke musik, for det er kendingsmelodien til Monty Python's Flying Circus (bortset fra den sidste strofe).

2 kommentarer:

Nanna sagde ...

I hvor bliver den fin din Decapo. Det er også et af mine ønskeprojekter sammen med HF´s tweedie...

zeusstrik sagde ...

det er nogle rigtig flotte farver du har valgt til din dacapo.. jeg er ikke kommet igang med min endnu ( den har ventet pænt i 1 1/2 år og er kedelig sort ,grå og råhvid..)