lørdag, september 25, 2004


Post Doc - Nu med Poncho II
Her er så et billed af mig og min nye poncho - beklager billedkvaliteten. Jeg er nogenlunde tilfreds med den.. overvejer om den skulle være et par cm længere dvs min 1 nøgle garn længere. Jeg har taget ud oftere en opskriften foreskriver i den nederste halvdel. Det giver mere frihed til armene når man køre bil og slæber på indkøb. Fotografen har som tak efterladt mig på uni og kørt afsted i min bil for at købe sig en ny, brugt bil....snøøøøft, jeg savner allerede min lille, grønne bil. Næste projekt bliver strømper for jeg flyver til Danmark sent onsdag nat på lang weekend.

3 kommentarer:

Vivian sagde ...

Hej Ulla :-)
Den er blevet rigtig fin dén poncho, den kan du godt være tilfreds med !!!
Må man godt ha' strømpepinde med i flyveren nu om stunder ??

KH Vivian

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

hej ulla!
der er nogen, der kan var........ny poncho og en tur til dk.......rigtig god tur. jeg venter med at tage hjem til jul og nytår. og poncho'en er bare blevet så flot.....jeg synes ikke den behøver at være længere! og så er jeg bare så vild med dit farvevalg!

til vivian.........man må godt have strikkepinde med ombord på fly......bare ikke nåle og saks o.lign..........jeg har ihvertilfælde altid strikketøj med på mine flyveture!

kh malle

Hannestrik sagde ...

Hvor er det en flot poncho du har lavet. ---- Jeg synes længden ser meget fin ud.
Mange hilsner Hanne