onsdag, september 08, 2004

Hvad garnkurven rummer:

6 nøgler Rowan Big Wool, lilla til poncho (eller skal jeg køber 2 ngl mere til en sweater?).

100 gr Opal garn lyseblå (uld/bomuld)

100 gr Opal silkegarn multifarvet (uld/silke).

2x50 g Regia strømpegarn kunne blive til et par "lektor-sokker". En af mine venner er lige blevet opgraderet fra adjunkt til lektor (fastansat). Så han fortjener en et par hjemmestrikkede strømper til sandalerne, nu han er igang med at opbygge 20 kg lektor vom :-)

6 nøgler CottonWool, Gepard i lyseblå, hvid og blå. Skulle gerne blive til et sæt undertøj fra Lena Blidell's Strikketøj. Desværre er der kun angivet opskrift for str medium. En str mere vil unægteligt have gjort modifikation af mønstret nemt... suuuuuuk. Som kemiker er upræcise og manglefulde opskrifter trælst! Fordi en forfatter "glemte" at nævne konc brintoverilte i en syntese endte jeg med det forkerte stof.... og med at lave en ph.d.

Kaffe Fassett Pude, fra Rowan. Årets medlemsgave

2 ngl Jaeger Silk i lilla og rosa overvejer en lille taskepose eller et tørklæde.

50 g håndfarvet uspundet uld i lilla toner.... Hvor køber man en ten?
En stor samling rundpinde i fra str 2.00 mm til 10.00 mm. Fra 2.00 til 4.00 i trin af 0.25 mm. Samt assorterede strømpepinde 2.25 til 5.50. Jep, man kan købe "kvarte" numre herover....

Har du mon gættet min yndlingsfarver?

1 kommentar:

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

Hej Ulla!
Tak for din hilsen...........og velkommen på nettet........ret med en anden dansker i USA's land. Har endnu ikke haft den glæde at besøge Østkysten......
Her er stadig meget varmt......31 grader i skyggen, dog ikke fugtig varme, men det er nu alligevel for varmt at lave hårdt arbejde udendørs...........dvs strikke kan jeg jo altid holde til......:-)
KH Malle (strikke-tanten)